Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Praktikus és tiszta: 4 érv az ápoló stiftek mellett

2020. 09. 22. 09:00:00
Praktikus és tiszta: 4 érv az ápoló stiftek mellett

Hogy miért használj stiftet? Íme az okok, melyekért megéri eltérni néha a hagyományos balzsamoktól.

Aktív életet élünk, és szeretnénk, hogy kedvencünk is részese lehessen ennek. Szerencsére egyre több a kutyabarát hely, és egyre többet lehetünk együtt. Jönnek velünk mindenhová, mindegy, hogy erdei séta vagy vacsora a belvárosban - és ez az alkalmazkodás kicsit kényesebbé, érzékenyebbé is teszi őket. A környezeti hatások, főleg, ha a kutya a szabadban és beltéren is mozog, megviselhetik orra, mancsai puha bőrét. A jó gazdi rendszeresen ápol, hiszen a megelőzés a legjobb védelem.

 

Íme 4 alapos ok, hogy stiftet használj az orr és a mancsok védelemére:

  1. Kompakt méret: kis kiszerelése miatt a stift könnyen elfér a táskádban vagy a zsebedben, így alapvetően mindig magadnál tudod hordani.
  2. Tisztaság: ahogy saját ajakápolónk, úgy ez sem folyik ki krémes állaga ellenére sem. Így nem kell aggódni, ha táskába dobva hordjuk magunkkal.
  3. Extra higiénia: a stift forma tömegközlekedésen vagy akár hosszú túrákon a természetben egyaránt jól jön, hiszen nem kell belenyúlnunk egy krémes tégelybe, ha szükség van egy kis ápolásra.
  4. Egyszerű használat: induláskor, érkezéskor, út közben…bárhol, bármikor bekenhetjük a kutya orrát, tappancsait.

 

A kutya méretéhez igazítottuk a termékeket. A kisebb kutyák kis filigránok, nem mindig „érnek rá” a kozmetikumok használatára. Azért is vannak stiftben, mert a kisebb méretű ebeket könnyen és gyorsan be tudjuk kenni a mancsait, de ugyanígy az orrukat is. Nem tud „belelépni”, nem tudja „leharapni” így nagyon praktikus. S nem utolsó sorban a kiváló összetételéről se feledkezzünk meg. A benne lévő hatóanyagok gyorsan és hathatósan ápolják az érzékeny bőrfelületeket is.